Over ons

De meest persoonlijke recruitmentpartner

JGA Recruitment is actief op de arbeidsmarkt sinds 2016. Wij zijn een recruitment bureau gespecialiseerd in het werven van commerciële, administratieve en financieel gerelateerde medewerkers binnen de zorg, financiële, technische- en commerciële dienstverlening.

Ons onderscheidende vermogen is persoonlijk contact. Dit vinden wij heel belangrijk in het proces. Wij zorgen ervoor dat er wekelijkse contactmomenten zijn met onze klanten/opdrachtgevers, om de voortgang en de ontwikkelingen te bespreken.

Wij hebben ervoor gekozen om alleen samen te werken met bedrijven die persoonlijk contact hoog in het vaandel hebben staan, en ondersteuning nodig hebben op de HR-afdeling voor het invullen van diverse vacatures.

Wij helpen jullie graag verder en zorgen ervoor dat het gehele recruitment traject uit handen wordt genomen. Samen met de HR-afdeling zorgen wij ervoor dat vacatures in de gestelde deadlines ingevuld worden. Heeft een organisatie bijvoorbeeld een vacature, die volgende maand gevuld dient te zijn? Dan gaan wij samen aan de slag om het gestelde doel te realiseren.

Diensten die wij aanbieden

  • Werving en selectie
  • Uitzenden

Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Wij bespreken graag de mogelijkheden.

Missie

Onze missie is het ontzorgen van HR-afdelingen op het gebied van werven en selecteren van commerciële en financiële professionals. Hierdoor kunnen bedrijven en/of HR-afdelingen zich bezighouden met andere belangrijke zaken en kunnen wij ervoor zorgen dat de werving doorgaat. Met een groot netwerk van jong en oud, ervaren mensen en starters en met de kennis van de juiste recruitment kanalen is het onze missie om bedrijven in contact te brengen met de juiste kandidaten.

Visie

Onze visie is samenwerken. Wij geloven erin dat we door het bouwen van een goede relatie met de klant, hen zodanig de juiste ondersteuning kunnen bieden en organisaties echt kunnen leren kennen. Hierdoor kunnen wij goed inschatten wat voor soort mensen er bij deze organisaties passen en kunnen we ervoor zorgen dat de juiste mensen worden aangetrokken. Persoonlijk contact, samenwerken en duurzame relatie. Als deze intentie er is van beide kanten, dan zijn wij er zeker van dat dit gaat leiden tot een succesvolle samenwerking.

© JGA Recruitment. Alle rechten voorbehouden.