Werkwijze

Wij ondersteunen werkgevers bij de zoektocht naar nieuwe werknemers

JGA Recruitment ondersteunt organisaties bij hun zoektocht naar de juiste commerciële en/of financiële professionals binnen de zorg, techniek, financiële- en commerciële dienstverlening. Persoonlijk contact, samenwerken en duurzame relatie; als deze intentie er is van beide kanten, dan zijn wij er zeker van dat dit gaat leiden tot een succesvolle samenwerking. Dus ben jij:

  • Op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de zorg, techniek financiële- en/of commerciële dienstverlening? Bekijk dan snel onze openstaande vacatures. Wie weet zit er iets voor je bij!
  • Op zoek naar talent? Dan zit je bij ons goed. Wij zijn dé specialist op de arbeidsmarkt als het gaat om het vervullen van commerciële en financiële functies. Bekijk onze werkwijze voor meer informatie. Liever telefonisch contact? Bel ons vandaag nog.

Wat wij voor werkgevers kunnen betekenen

  • Het gehele recruitment traject uit handen nemen
  • Persoonlijk contact met een recruiter
  • Werven van commerciële en financiële professionals
  • Vacature binnen de gestelde deadline invullen

Wat wij voor werknemers kunnen betekenen

  • Aan tafel komen bij interessante werkgevers
  • Een recruiter die jou begrijpt en jouw taal spreekt 
  • Een recruiter die verder kijkt dan zijn eigen netwerk en jou graag op de hoogte brengt van de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt en jou toelicht, wat dit voor jou betekent
  • Iemand die jou een realistisch beeld kan geven van jouw kansen in deze arbeidsmarkt

Hoe gaan wij te werk?

Om een zo goed mogelijke match te maken zorgen we voor veel contactmomenten. We hebben meerdere keren per week contact met onze klanten/opdrachtgevers om voortgangen en ontwikkelingen te bespreken. Dit vinden wij belangrijk. Wij willen eerst je organisatie leren kennen, voordat wij talenten kunnen koppelen aan jouw bedrijf. 

Allereerst maken wij samen met de klant een inventarisatie van het aantal vacatures, die er op korte en lange termijn ingevuld moeten worden. Heeft er een vacature hoge urgentie? Dan geven wij die uiteraard onze hoogste prioriteit. 

Zodra wij jouw organisatie hebben leren kennen en alle vacatures hebben geïnventariseerd, dan maakt JGA Recruitment een plan van aanpak op. Hierin presenteren wij ons beeld van jouw organisatie en de acties, die wij gaan uitzetten om de vacatures ingevuld te krijgen. 

Een samenwerking is altijd voor de duur van minimaal 6 maanden. Daarnaast maken wij afhankelijke van de zwaarte en de hoeveelheid vacatures gepaste prijsafspraken. Vervolgens wordt er om de 6 maanden een evaluatiemoment ingepland om te analyseren hoe de samenwerking verloopt en of jij als klant tevreden bent. Hebben wij niet voldaan aan de verwachtingen, die wij hebben gecommuniceerd in het plan van aanpak? Dan geven wij de helft van de door u betaalde facturen terug. Wij willen ondersteunend zijn aan jouw recruitment afdeling en geen vervelende kostenpost zijn. Met deze gedachtegang willen wij jou laten zien dat wij achter onze missie en visie staan.

© JGA Recruitment. Alle rechten voorbehouden.